X

 

HEJ & VELKOMMEN.

Først & fremmest vil jeg lige sige, at jeg på trods mit lidt Engelsk klingende navn er pære Dansk, så I behøver altså ikke at skrive til mig på Engelsk som visse gør : )

Modsat mange andre fotografer har jeg valgt at gøre det hele lidt mere simpelt, således at jeg kun har en enkelt pakke - men den dækker til gengæld fra 30 min. før vielsen og lige til middagens start, og skulle dette ikke være nok, eller er der andre behov, så blot sig til.

Herunder vil jeg kort liste op hvad pakken indeholder, og hvorledes det foregår.

PLANLÆGNINGSMØDET.

Efter jeg er booket, er det altid rart at mødes, trykke hænder, og tale lidt om selve dagen.

Her taler vi lidt om jeres ønsker og planlægning, således at det hele er i orden op til den store dag. Jeg bidrager også med min erfaring omkring hvordan sådan en dag spænder bedst af mht. logistikken og alt det praktiske. Jeg giver selvfølgelig også et par gode tips og tricks vedr. selve optagelserne og hvad I bør være opmærksomme på - og efter et sådant møde er der som regel noget mere ro på, op til selve dagen.

HVORDAN ARBEJDER JEG ?

Jeg ankommer til kirken senest 30 min. før bruden ankommer. Her får jeg en sludder med præsten eller kirketjeneren om jeres ønsker og mine muligheder for optagelser (det er nemlig meget forskelligt fra sted til sted hvad man som fotograf må - og ikke må).  Så er det her jeg starter, og dækker  det meste af jeres dag i bedste dokumentar stil, men når dagen er gået og folk begynder at trække mod middagen, så er det her at jeg pakker sammen og siger tak for i dag. Søndagen bruger jeg på udvælgelse af billeder og derefter redigering, og normalt er jeres online galleri færdig om aftenen.

Selve bryllupsbillederne, locations m.m taler vi om på vores møde. Det har noget at gøre med alt fra lys og årstider, til kirkens placering, ruten der skal køres og ikke mindst jeres ønsker. Jeg har været en del rundt, og kender efterhånden enhver krog i København og omegn, så jeg kan sagtens komme med et par gode indspark til ideer.

Og så er jeg også mere end bare fotografen, jeg også er jeres assistent der hjælper til med både hår, tøj, eller andre praktiske ting og sager på turen.

Det var så en MEGET kort gennemgang, men skulle der være spørgsmål eller andet er I altid velkommen til at ringe eller skrive.

 

"Christian gjorde et fantastisk arbejde på vores bryllupsdag - han er yderst behagelig at være sammen med og samtidig professionel. - Cansu & Peter.